Achter het Stadhuis 32
Zoals de straatnaam het al aangeeft bevindt deze zich achter het stadhuis. Niet te verwarren met het stadskantoor, want dat ligt om de hoek, tegenover de parkeergarage Wolvenhoek.

Het stadhuis ligt aan de markt. En daar achter ligt dus Achter het stadhuis. In de luxe omgeving ten zuiden van de markt. In de omgeving van de Verwersstraat met het Noord-Brabants museum. En temidden van winkelstraten als het Fonteinplein, de Kolperstraat, Achter het Verguld Harnas en de Vughterstraat.

En dus is ook alles beschikbaar onder handbereik. Parkeerplaatsen in de Wolvenhoek, een supermarkt in de Vughterstraat, de warme bakker om de hoek, overal kleding, accessoires en delicatessen.En ook de bioscoop en het centraal station zijn binnen 10 minuten lopend te bereiken.

Om de hoek ook een opstapplaats naar de transferiumbus. Handig voor bezoekers. En zelfs de beschermde natuur van het Bossche broek is slechts een paar minuten hardlopen, skeeleren of fietsen bijvoorbeeld.

Geen drukke café's in de straat. Maar ach ... ook die zijn snel te bereiken via een van de pittoreske straatjes die de Bossche binnenstad rijk is.


       
presentatie      
plattegrond      
       
Voor meer informatie :