MENSEN

Kennis van vastgoed

sinds 1892

Mensen

We houden van mooie gebouwen en het gebruik daarvan. En zijn tegelijkertijd van mening dat ons eigen uiterlijk er eigenlijk niet zo toe doet. Die volgen wel een keer in onze “trip down memory lane”.
Om u toch een beeld te geven van wie we zijn hebben we daarom hieronder avatars toegepast. Maar we ontmoeten u uiteraard ook graag eens in persoon.

jeroen van dongen

Everything inventive and a little more.

Nadat Jeroen zijn MBA-studie aan de Erasmus universiteit had afgerond, heeft hij een uitgebreid palet aan kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen. Jeroen krijgt snel zicht op processen in bedrijven en bedrijfstakken en is vooral sterk in het creëren van oplossingen in complexe situaties, ontwikkelen en implementeren van nieuwe processen, plus het benoemen en uitvoeren van de “volgende stap”.

Jeroen blijft rustig en kan razendsnel denken, kan situaties goed inschatten en heeft door wat nodig is. Hij heeft oog voor nuance, kan snel handelen en vindt snel de weg in een doolhof van complexiteit.

Hij heeft de veel gezochte maar zeldzame kwaliteit om in iedere omgeving een overtuigend en integer betoog te houden en advies te geven.

Vacature(s)

Wij zoeken versterking in ons team!

  • Ben jij een ondernemend type, die affiniteit heeft met vastgoed-management, eigenaars, gebruikers, duurzaamheid en/of automatisering?

  • Heb jij HBO of universitair niveau en ben je rond de 30 of 40 jaar?

  • Heb jij behoefte aan zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en zie jij in problemen en onzekerheden een uitdaging om die op te lossen of beheersbaar te maken?

  • Schrik jij niet terug voor juridische dossiers, spreadsheets en/of bouwkundige vraagstukken?

Dan kunnen we je goed gebruiken.
Dus klik dan hier voor meer informatie. En geef ons aan wanneer we een keer kennis met je kunnen maken.

voor info: info@makelaarvandongen.nl / Tel: 073 6140674

SINDS 1892

VERTROUWD ZAKEN DOEN
AMBACHTELIJKE KWALITEIT
THUIS IN DEN BOSCH

Sinds 1892 bieden wij ondersteuning aan eigenaren en gebruikers van vastgoed in Den Bosch. Van oorsprong door het afsluiten van verzekeringen. Later ook als makelaar, beheerder, adviseur en herontwikkelaar. Die rollen zijn door de jaren heen veranderd, … lees hier meer.

Scroll to Top