PROJECTEN

Kennis van vastgoed

sinds 1892

Projecten

Hoewel we ons primair bezig houden met vastgoedmanagement, komt onze kennis en benadering waarschijnlijk het beste, c.q. meest tastbaar, tot uiting in onze projecten. Vandaar dat we hieronder wat projecten belichten.

Stationsweg 27 (2021)

Dit is het pand waar we momenteel zelf in gehuisvest zijn. Een beetje zonde, want het biedt eigenlijk veel meer mogelijkheden dan waar we voor eigen gebruik behoefte aan hebben. Bovendien is het gelegen aan een prachtige boulevard tussen het centraal station en centrum. Vandaar dat we inmiddels onze gedachten hebben laten gaan over de optimale invulling van deze ruimte. En dat bracht ons tot het plan om hiervan een kennis- en ontmoetingscentrum te maken voor vastgoedprofessionals en hun opdrachtgevers.

Vughterstraat 100a - 104 (2020)

Tijden en situaties veranderen. Dat vraagt om oog voor ontwikkelingen en de mogelijkheden van een ruimte.
Bij horeca gaat het naast eten en drinken steeds meer om ontmoeting en beleving. Bovendien ontstaat er in een stad als Den Bosch steeds meer behoefte aan flexibele woonruimte en logies.
Vandaar dat we voor de 4 Azen momenteel de mogelijkheden aan het onderzoeken zijn om:

  • de hoofdbouw transparant te verbinden met het theehuis
  • op de verdiepingen woonruimte te realiseren voor flexibel gebruik
  • de woonruimte in een buurpand te voorzien van een betere ontsluiting
  • tegelijkertijd energiebesparende maatregelen te treffen en in luchtbehandeling te gaan voorzien middels (een) moderne installatie(s).

En dat is best een uitdaging in een rijksmonument.

Verwersstraat – Lange Putstraat (2019)

Het valt nog niet mee om in rijksmonument een café op de begane grond te combineren met wonen op de verdieping. Toch liet het bestemmingsplan niet veel anders toe. Ook al lagen conflicten duidelijk op de loer in de sfeer van het Activiteitenbesluit.
Door bovenop de monumentale balken een betonvloer op veren te plaatsen, daar onder een plafond aan veren te hangen, veel voorzetwanden aan te brengen alsmede geluidswerende achterzetpuien en ook de installaties en indeling te optimaliseren is het uiteindelijk gelukt om de maximale mogelijkheden te benutten binnen een passend budget.

Werfpad 5-8 (2018-2020)

Mensen worden zich steeds meer bewust van de waarde en hun eigen verantwoordelijkheid qua gezondheid. Niet iedereen voelt zich thuis in een gezondheids- of een fitnesscentrum. Door als het ware een winkelcentrum te realiseren waar mensen op ontspannen wijze kunnen werken aan hun fysieke en mentale gezondheid, hopen wij de drempel voor hen te verlagen. En dat begint inmiddels behoorlijk goed te lukken.
Momenteel zijn we nog bezig met de afwerking en invulling van enkele resterende ruimtes. En met het op gang brengen van de communicatie met passanten. Medio 2020 zou het centrum naar planning gereed moeten zijn voor de toekomst.

Voor meer info:
info@makelaarvandongen.nl
Tel: 073 6140674

SINDS 1892

VERTROUWD ZAKEN DOEN
AMBACHTELIJKE KWALITEIT
THUIS IN DEN BOSCH

Sinds 1892 bieden wij ondersteuning aan eigenaren en gebruikers van vastgoed in Den Bosch. Van oorsprong door het afsluiten van verzekeringen. Later ook als makelaar, beheerder, adviseur en herontwikkelaar. Die rollen zijn door de jaren heen veranderd, … lees hier meer.

Scroll to Top